Alimentant la nova bombolla?

Alimentant la nova bombolla?

Existeix una “llei inexorable”, perquè es compleix sempre, a l’hora de valorar i establir els resultats de “les mesures” dels governs de la Generalitat i del “gobierno central”, és aquesta: l’increment de pressupostos-partides de diners són directament proporcionals a l’empitjorament de l’àrea de referència.

Per què?, perquè no fan sinó aprofundir en les mateixes polítiques que s’han aplicat fins ara, cap canvi de fons, cap redreçament, cap replantejament, solament insistir i insistir en la mateixa forma de fer que està guiada per la triada bonisme-progre-igualitarista (sempre sense oblidar els beneficis i guinguetes d’alguns).

Aquesta “llei inexorable”, aplicada a la construcció a dojo d’habitatges públics, produirà, no en tingueu cap dubte, l’efecte contrari al que, “se suposa”, es vol aconseguir.

Llegiu aquesta part de l’enllaç, quan diu: “Pel que fa a la reserva pública de sòl per ajudar els municipis a promoure sòl disponible, es preveu una convocatòria anual oberta a tots els operadors públics i privats”. Això fa un tuf terrible de bombolla (com la de l’època d’Aznar, si bé en petit àmbit) que aquesta desclogui o no ja es veurà, però el que està clar és que la “llei inexorable” que esmentàvem al principi …. serà.
No?, al temps.

…. Sobre els destinataris i beneficiaris principals a qui anirà adreçada la mesura, no cal comentar gaire, seran el que la lògica que implementa la mesura estableix per defecte. Per dir-ho fàcil, preferència nacional?, doncs, justament al contrari.

SOM Catalans.

https://www.rac1.cat/politica/20241008/204332/50000-pisos-publics-inversio-anual-1100-milions-euros-illa-anuncia-nou-programa-habitatge.html?fbclid=IwY2xjawF7EZRleHRuA2FlbQIxMQABHXHR1yUce-CYdWITXNMVePQMb52UddcaDj-lBjkYiIZVzRtg0ypRTuSDng_aem_Zm-ADre-8_TgaZptuTQDIA

No hi ha comentaris

Publica un comentari