Història i Mites

Benvinguts a la nostra secció dedicada a la tradició, els mites, el folklore i la història del nostre país.
Un partit com el nostre és conscient que l’acció electoral és el principi d’un canvi reial, però només si va unit a la recuperació de la nostra ànima col·lectiva i cosmovisió.
La memòria històrica, mites i llegendes de la nació són la base sobre la qual es fonamenta la visió de com ens veiem a nosaltres mateixos i del que som.
Tanmateix, la memòria i la història són qüestions polítiques importants, perquè la seva escriptura i la seva percepció són essencials per construir accions polítiques. Només els encastats en la modernitat fluida i els greument infectats de progressime poden pensar el contrari.
Presentarem i publicarem articles que serviran per reforçar aquesta memòria, articles que ens recordaran qui som, d’on venim, com som i sobretot perquè som com som. Articles que serviran per reforçar la catalanitat, que és la nostra forma de ser i viure com a europeus.

 

 

Avui dia, encara que a casa nostra la cosa ja ve de lluny, estem sota una ofensiva brutal que té diferents vectors si bé orientats a un mateix fi. Volen fer-nos oblidar qui som a força d’amagar i manipular fets del passat, pretenen encaixar-nos un sentiment de culpabilitat pel fet de ser europeus, intenten fer-nos creure que tenim un deute històric amb les altres nacions del món, i tot plegat mentre assistim a l’exaltació masoquista de la història dels “altres”.
Combatre tota aquesta ofensiva i “fer-nos saber més de nosaltres”, serà l’objectiu principal d’aquesta secció, una tasca molt més important del que pot semblar a primer cop d’ull.
Reconstruïm l’orgull de ser catalans i europeus des de les arrels, perquè només qui té passat té futur.
Així sia!!

Arnau Mir de Tost, nascut poc després de l'any 1000, va ser un dels més antics i admirats guerrers de la nostra història. La seva vida va ser una lluita constant per afermar la seva sang, el seu mode de vida i per reconquerir les...

La cultura oficial és sospitosament poc generosa amb determinats esdeveniments i circumstàncies de la nostra història més profunda. Fets crucials per a la nostra identitat, llegendes que podrien donar sentit al nostre gris present estan oblidats. Si a tot això li afegim tres-cents anys de...

Loading new posts...
No more posts