Ada Colau viatja a Brusel·les per demanar més finançament pels refugiats.

Ada Colau viatja a Brusel·les per demanar més finançament pels refugiats.

L’alcaldessa de Barcelona ha denunciat el “sobreesforç econòmic” que fa Barcelona per gestionar l’acollida dels refugiats.

Per sol·lucionar els problemes dels barcelonins (que hi són molts) no hi ha calers, però per fer rutes turístiques per Europa per omplir-nos casa nostra d’immigrants extraeuropeus, el que faci falta. Darrere d’aquesta notícia s’amaga el veritable problema de la Colau, incapacitat per gestionar una ciutat que li ve massa gran, per tant sempre li queda un as sota la màniga: la demagògia de voler “ajudar” a tots els habitants del món (excepte als catalans, és clar), amb diners i recursos que no són seus. Estarem a l’aguait de veure quants “pseudo-refugiats” recull a la seva llar. Si a Catalunya hi hagués sobreabundància, llavors podríem parlar de solidaritat amb la resta de països, però quan la gent de casa hi és ofegada i en molts casos (cada vegada més) passa gana, la suposada “solidaritat internacional” no deixa de ser mer populisme. Més encara quan a països molt més rics que el nostre, més propers a Síria i amb una cultura i religió semblant, no hi volen acceptar cap refugiat. Parlem d’Aràbia Saudí, EAU i Qatar, entre d’altres.

Aquest complex dels multiculturalistes té un nom, és diu “endofòbia” i tendeix a mirar sempre per la gent fora, deixant als autòctons amb el paper de pagadors i el cap cot.

SOM catalans.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/04/05/colau-viatja-a-brussel%C2%B7les-per-abordar-la-crisi-dels-refugiats/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.