Els autors violació Sabadell eren il·legals. Llei d’estrangeria, poc, tard i malament.

Els autors violació Sabadell eren il·legals. Llei d’estrangeria, poc, tard i malament.

L’incompliment continuat de la llei és palès per poc que es faci un mínim estudi.
Molts expedients d’expulsió oberts i molt pocs d’executats. Les poques expulsions consumades prohibeixen l’entrada de nou a l’estat en x anys (depenent de com s’ha fet el tràmit), però com en cas de tornar el pitjor que els pot passar és tornar a ser expulsats (no hi ha previst un delicte específic per vulnerar aquesta prohibició) … i la majoria ho fan. Tenim informació confidencial que afirma que hi ha individus que han estat expulsats fins a …10 vegades!!, i aquí estan.
Suposadament no es pot renovar residència si no es té una feina, però fan els ulls grossos i ho permeten
Podríem continuar .. Però no cal, és prou evident.

Si bé és correcte afirmar que la Generalitat i els ajuntaments no tenen competències directes per expulsar, si les tenen per ajudar a fer complir la llei en lloc de sabotejar-la i fer-ne tripijocs. Informes d’arrelament falsos o manipulats, empadronaments ficticis d’individus indocumentats i fins i tot empadronaments … “sense domicili”, negativa de creuar dades amb els serveis policials per documentar aquesta gent i/o facilitar-les a la policia per detenir il·legals o delinqüents reclamats de la justícia, etc…

La notícia és il·lustrativa i representativa del que diem, expedients oberts … però aquí estan, ordres i decrets d’expulsió … però aquí estan.

Els il·legals només tenen un dret, el mateix que els delinqüents immigrants condemnats, .. el de ser expulsats ràpidament. Qüestió de seguretat, qüestió de sentit comú.

SOM Catalans.

https://catalunyadiari.com/…/arrestats-violacio-sabadell-or…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.