Cop a la immigració il·legal.

Cop a la immigració il·legal.

La fiscalia italiana ha immobilitzat el vaixell de l’ONG Open Arms al port de Pozallo (Sicília) per estar aquesta ONG directament involucrada en fomentar la immigració il·legal, sembla que alguns dels seus dirigents s’enfronten a fortes penes de presó.

Ja hem parlat altres cops de les relacions entre les màfies de traficants i les ONG’s.

La notícia d’aquestes relacions il·lícites va sortir a la llum l’estiu passat després que els joves del projecte “Defend Europe” que havien noliejat un vaixell, el C-Star, demostressin amb proves l’existència d’aquestes connexions.

Poc després d’aquestes denúncies que incloïen contactes de ràdio entre les ONG’s i les màfies, les autoritats italianes van immobilitzar, i així continua, el vaixell de l’ONG Iuventa de l’organització alemanya Jugend Rettent.

Ara li ha tocat a Open arms. Esperem que això sigui el principi per desarticular aquestes ONG que sota un missatge falsament humanitari fomenten l’arribada de centenars de milers d’il·legals a Europa, i fent-ho són responsable directes de les morts a la Mediterrània, tan responsables com els governs que toleren l’arribada d’il·legals als seus estats.

La immigració il·legal no soluciona res, ben al contrari, per una banda coadjuva a eternitzar situacions com per exemple la presència de màfies als països d’origen, per l’altre omple el continent de milions d’immigrants impossibles d’absorbir.

Immigració il·legal?, diguem-ho ben clar, NO.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.