El govern català col·laborarà amb les màfies de la immigració.

El govern català col·laborarà amb les màfies de la immigració.

Cada dia que passa és més clar i més palès que existeix una relació inconfessable entre les màfies del nord d’Àfrica i les ONG’s.
Ca dia que passa queda més establerta la relació entre la presència de vaixells d’aquestes organitzacions de fosc finançament a la mar i l’augment de gent ofegada a les zones a on “treballen” (les màfies avisen als vaixells i com preveuen el “rescat” fan sortir les pasteres sense gairebé flotabilitat ni combustible. A la fi ells ja han cobrat i pocels importa a on acabin els immigrants)

Doncs bé, el govern català, en contra de tendència que s’imposa entre els governs europeus, no fa més que alimentar tot l’entramat. Augmentaran els ofegats i les màfies guanyaran més diners.
Ja no es tracta solament d’immigracionisme malaltís, estem davant d’una conducta criminal que intenta aixoplugar-se sota l’excusa d’un bonisme tan fals com pestilent.

La forma d’aturar la immigració il·legal i els ofegats a la mar és tancar els ports i retornar les pasteres que es trobin a la mar. Quan les màfies deixin de guanyar diners s’acabarà aquest infame negoci.

Qualsevol ajuda haurà de ser sempre en origen i ha de servir també per desencoratjat la immigració envers casa nostra.
Aquesta és la nostra lògica, ferma i humanitària proposta.

SOM catalans.

https://www.elnacional.cat/…/govern-catalunya-port-segur-re…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.