La U.E., col·laboracionista de la islamització.

La U.E., col·laboracionista de la islamització.

Com veu (eufemisme de “com vol”) la U.E. el futur d’Europa?, després de llegir les declaracions islamofíliques del primer vicepresident Frans Timmermans fetes davant una colla d’imams ….. ens queda prou clar.

Segons aquest personatge … “L’islam és la nostra història, l’Islam és part del nostre present, i l’Islam serà part del nostre futur”.

La frase que segueix és la traducció d’un Twitter seu del dia 28: “La comunitat musulmana forma part del nostre passat, forma part del nostre present i serà part del futur d’Europa. Va ser genial escoltar les seves veus i perspectives”

La UE està avui en mans dels que volen destruir Europa, però cal aclarir un error que està molt estès. La forma de redreçar la situació no són les impossibilitats històriques de retornar a les velles fronteres intra-Europa, al contrari, cal fer ….. més Europa.

En plena època de blocs mundials i de satèl·lits, els estats europeus (excepte Rússia) ja no són res per si mateixos, només hi ha una forma per refer una gran Europa i ser independents … Fer-ho com a europeus.

Reconvertir la U.E. i el seu parlament en l’autèntica Europa. Com?, omplint l’Eurocambra de representants identitaris i nacionalistes.

Agradi a alguns o no, no hi ha cap altre camí.

SOM catalans.

https://www.defendevropa.org/…/first-vice-president-of-the…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.