Multiculturalisme és violència. Venedors ambulants, tots il·legals al nostre país, s’enfronten i agredeixen a la guàrdia urbana.

Multiculturalisme és violència. Venedors ambulants, tots il·legals al nostre país, s’enfronten i agredeixen a la guàrdia urbana.

Un problema que ve de lluny. Ja fa un parell d’anys que les agressions a agents i a vianants, durant les seves fugides, es repeteixen …i l’ajuntament les intenta amagar. L’ajuntament es nega a afrontar el problema i continua amb la seva política d’amagar el cap sota terra enviant als agents a efectuar denúncies, en lloc de tractar el problema com una alteració continuada de l’ordre públic, que mai es cobren i que en conseqüència no serveixen per a res.

Tot plegat, tanta inoperància i mà feble no fa més que envalentonar aquesta trepa, que cada dia són més i més. Des de SOM no tenim cap dubte, la sol·lució passa per una aplicació molt ferma de la llei d’estrangeria, obligar a la fiscalia a tramitar les denúncies quan aquestes són per la via penal (els casos en el que se’ls enxampa amb productes que vulneren la propietat industrial o intel·lectual) i permetre a la guàrdia urbana que actuï sense embuts ni correccions políticament correctes. Només amb aquestes mesures el problema té sol·lució.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.