SOM catalans a Brussel·les amb el Vlaams Belang, la Lega Nord i Identity Ireland.

SOM catalans a Brussel·les amb el Vlaams Belang, la Lega Nord i Identity Ireland.

El passat 20 de setembre, el nostre secretari de relacions internacionals, Enric Ravello, s’ha desplaçat a Brussel·les per mantenir diverses reunions amb partits nacionalistes i identitaris europeus, amb l’objectiu de consolidar la coordinació entre les formacions polítiques que lluitem per la identitat dels pobles i enfront de la invasió demogràfica, eufemísticament anomenada “immigració”.

La primera reunió organitzada per Enric Ravello, es va desenvolupar al Parlament flamenc i tenia com a objectiu presentar el nou partit nacionalista irlandès, Identity Ireland a la direcció del Vlaams Belang. Identity Ireland és una formació creada el 2015 i que està experimentant un fort creixement, com a conseqüència de l’impressionant augment de la immigració que pateix Irlanda. Després de la reunió va tenir lloc un dinar de treball en el mateix parlament en què van participarPeter O’LoughinGary Allen (president i secretari general de Identity Ireland), Tom Van Grieken i Filip Dewinter (president i líder històric del Vlaams Belang) i Enric Ravello.

La següent reunió va tenir lloc al Parlament europeu, al despatx de l’eurodiputat de la Lega Nord,Mario Borghezio. En la mateixa es va decidir obrir una comunicació permanent entre aquesta formació i Identity Ireland, a més d’establir dates concretes per a la participació en actes comuns de SOM Catalans i la Lega Nord, convidant formalment a la nostra formació a prendre la paraula en la propera reunió anual de la Lega Nord, a Pontida.

Durant el mes de novembre es mantindrà una altra roda de reunions com aquesta, i es començarà a organitzar un acte contra la islamització a Barcelona per a la propera primavera.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.