87.302 musulmans a Girona, i la xifra continua creixent.

87.302 musulmans a Girona, i la xifra continua creixent.

Població total de la província de Girona 761.947 (dades del 2018)
Població musulmana 87.302.

L’augment de la immigració a Catalunya, per sobre de la mitjana peninsular, especialment de la musulmana, té un seguit de motius però n’hi ha dos que són principals.

Primer. La tradicional “derivació” de la immigració de l’estat espanyol cap a Catalunya, això ja ve de fa gairebé un segle, un fet de tots conegut i demostrat, els darrers exemples els trobem amb els MENAS que reben bitllets de tren per venir a casa nostra des de diferents indrets de la península.
Segón. Mot pitjor, l’immigracionisme malaltís dels nostres governants, que ha creat un efecte de crida. Cal recordar quan als anys noranta la Generalitat va obrir una oficina al Marroc, amb l’infame Colom, per fer venir immigració d’aquell estat? La bogeria era atreure immigració d’allí enfront de la sud-americana amb la infantil idea que uns aprendrien la nostra llengua més que no pas els altres … Al final el tenim a tots ficats a Catalunya.

Ara tenim el que tenim i la conflictivitat augmenta. Si seguim així, que passarà a mesura que vagin obtenint la nacionalitat?, que passarà quan arribin a la massa crítica per exigir la implantació dels seus costums i lleis?

Encara som a temps de frenar-ho.
SOM Catalans.
SOM solucions.

https://www.diaridegirona.cat/…/comunitat-musul…/976699.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.