A Franca, l’olla multicultural ja comença a bullir.

A Franca, l’olla multicultural ja comença a bullir.

De la multiculturalitat i els seus efectes perversos.
L’olla comença a bullir. Franca és, juntament amb Bèlgica, el futur en el qual ens hem de reflectir tal com van les coses a casa nostra.

Cinc policies assassinats, 4.886 ferits, greus aldarulls a les “banlieue” i emboscades continuades, tot això només en els darrers sis mesos.
Les baralles amb armes entre bandes “multiculturals” pel control de territori, un territori que ja no controla ni l’estat ni la llei, són pa de cada dia.
Els “esforços” per mantenir un miratge d’ordre fracassen estrepitosament perquè estan falsament enfocats i en conseqüència no serveixen.
Moltes de les “Les banlieus”, són el que la gendarmeria qualifica de zones de “non droit” (unes 1500 repartides per tota Franca), però no és del tot veritat que siguin zones “sense dret”. Sí que hi ha un dret instaurat, el de l’islam i el de les bandes de delinqüents (de fet es barregen) que han substituït el de l’estat. Són com petits estats (una mena de petits “Kosovos”) parasitaris encastats dins de l’estat francès, una autèntica gangrena.

Aquesta és la realitat i la solució no passa ni per més policia (castrada pel políticament correcte, reglaments i protocols d’actuació que estan fora de la realitat) ni per més aportacions socials i econòmiques, aquestes de fet coadjuven a agreujar del problema. Cada esclat de violència s’intenta amortir amb milions i milions i ingents noves quantitats d’immigrants mantinguts per l’estat, això, tot plegat, no fa res més que donar més pressió a l’olla .. De fet s’ha convertit en un xantatge nu i cru al cada cop més feble estat francès.

L’única solució: grans plans de reemigració, començant pels delinqüents, els il·legals, els islamistes (també els seus simpatitzants i col·laboradors) i els aturats de llarga durada. Tanmateix, tots els permisos de residència obtinguts per reagrupament familiar han de quedar cancel·lats en ser-ho el permís de residència que els va emparar.

Recordem-ho, això no passa només a Franca, sinó, arreu d’Europa occidental amb diferents estadis de desenvolupament.

S’ha de revertir el problema … Ens hi va la nostra mateixa existència com civilització.
Així de clar!! No val a enganyar-se més en aquest tema tan greu.

SOM Catalans.

https://www.abc.es/…/abci-cinco-policias-asesinados-y-cerca…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.