A la presó per defensar-se.

A la presó per defensar-se.

Delinqüent (ja tenia antecedents judicials), estranger (que estrany!!) de trenta-cinc anys entra a les 2:30 hores de la matinada a robar a la casa (ja ho havia intentat en altres moments abans) d’un avi de setanta-set anys, que pel que sabem no tenia cap mena d’antecedents policials ni de violència.

Que havia de fer?, quedar-se quiet i resar a la Verge i esposant-se a ser robat .. agredit … torturat … potser fins si tot assassinat?, doncs això és el que transmet “la justícia” de l’estat espanyol, perquè si et defenses … Vas a la presó.

No s’hi val ara, des del butacó i la tranquil·litat, a buscar els tres peus al gat … “Que si hagués pogut fer altra cosa”, “que si no n’hi havia per tant”, “que truqués a la policia” (temps mínim d’arribada a ciutat deu minuts … Amb molta sort) i altres bajanades irreals.

Ara imagineu que sou a casa vostra, amb una edat com la d’aquest home, de sobte us desperteu alarmats escoltant com us entren a casa un o uns quants (per què segons sembla no era pas un de sol), ara imagineu el moment, el vostre estat i que teniu una arma, tot sabent casos i casos de gent als quals els han entrat i els han fet de tot. Que no faríeu?

La nostra posició és clara, quan l’estat no pot garantir la seguretat dels seus ciutadans queda deslegitimitzat per impedir-los l’autodefensa.

Som partidaris d’una reforma integral del concepte de la legítima defensa una mica en la forma i manera que ho va fer a Itàlia Matteo Salvini quan era ministre de l’interior (llei que no ha canviat).

Els detalls d’aquesta llei italiana el podeu veure a l’enllaç següent (capítol “La Doctrina Castillo”, que en té un altre a la línia dotze anomenat “el modelo italiano”.Un article complet que val la pena de llegir i que us ajudarà a aclarir dubtes i veure com de malament ho tenim els ciutadans d’aquest estat.

https://revistajaraysedal.es/que-pasa-mato-asaltante…/

No hi ha comentaris

Publica un comentari