Acte de cloenda del I Congrés de SOM Catalans: Aferrissadament nacionalistes.

Acte de cloenda del I Congrés de SOM Catalans: Aferrissadament nacionalistes.

El dissabte 18 d’abril va tenir lloc l’acte de cloenda de la nostra formació, SOM Catalans, a l’hotel AYRE Casp de Barcelona. Durant el mateix, presentem abans al públic català les nostres propostes en defensa d’un independentisme nacionalista i català, allunyat dels complexos multiculturalistes i l’entreguisme autonomista.

L’acte va començara mb la intervenció del regidor de PRO-NRW en Gelterkirchen, Gereth Hauer, qui va fer referència al procés d’islamització que viu Alemanya, i a les creixents mobilitzacions del poble alemany contra aquest avanç del fanatisme islamista i de la identitat alemanya. Hauer va afirmar “Ara fa tres anys, paraules com salafisme o islamisme van ser força conegudes. A Alemanya, des del PRO NRW vam ser els primers qui assenyalem el perill dels musulmans radicals. Després del primer atac a un dibuixant danès per fer una caricatura de Mahoma, nosaltres també mostrarem les caricatures solidàriament a les nostres manifestacions.

A Bonn, l’antiga capital alemanya, una turba de salafistes armats fins a les dents van atacar als nostres manifestants i a la policia. Armats amb ganivets, matxets i porres, els islamistes van lesionar de gravetat a nombrosos policies.

Les imatges donaren la volta al món. Des d’aleshores, les autoritats alemanyes ja no van poder amagar el fet de que tenien un seriós problema amb els musulmans violents. No obstant això, nosaltres vam confirmar que la creixent islamització ha de ser combatuda amb fermesa, perquè l’Islam no ha de pertànyer ni a Alemanya ni a Europa!”.

 A continuación Enric Ravello, presenta tres llibres: el primer, el  llibre sobre la islamització d’Europa, escrit per Filip Dewinter i prologat per Ravello, en el qual es fa un profund estudi dels orígens de la religió islàmica, de les seves successives ofensives contra Europa, del moment actual de radicalització i expansió musulmana, i de com els europeus hem d’enfrontar-nos al multiculturalisme i defensar l’Europa europea per la qual lluitem. El segon llibre presentat és obra de Ravello, Escòcia la brava. La lluita d’una nació, en el qual es fa un recorregut per la història d’aquesta nació europea, s’explica la gènesi del nacionalisme escocès i es fa un balanç del referèndum de l’any passat i de les futures vies a la independència obertes per el poble escocès. El tercer llibre presentat és obra del nord-català, Llorenç Perrier Albanell, en el qual fa un estudi sobre el nacionalisme irlandès i el català des dels anys 30 fins a l’actualitat, negant per complet el “multiculturalisme” del nacionalisme català històric.

Després de la presentació de llibres, es va llegir  el discurs enviat pel regidor de la Lega Nord a Milà, Max Bastoni: “Una calorosa salutació a tots els amics de SOM Catalans.

Avui és un dia important per a vosaltres, però també ho és per a nosaltres que ens sentim molt propers a tots els moviments independentistes d’Europa. Somiem amb la unió de tots els moviments que com el vostre, com la nostra Lega Nord, i com els amics flamencs del Vlaams Belang i com tots els partits que lluiten per la seva propia llibertat, contra l’Europa dels banquers, per una Europa de pobles lliures i independents.

Els neoliberals de Brussel·les són els nostres enemics, destrueixen la nostra economia i usen la immigració per desintegrar les nostres societats. Però hem de ser forts, tornar a hissar les nostres banderes, i tornar a ser els amos de casa nostra.

La Lega Nord porta en el seu cor a Catalunya, hem recolzat el vostre referèndum per la independència, posant-nos al Parlament italià la samarreta amb la vostra bandera estelada. Allà on hi hagi un poble que lluiti per ser independent, aquí estaran els nostres germans als quals ajudarem avui i sempre.

Amb el I Congrés de SOM Catalans, neix un nou agermanament, el del poble padano i el poble català.

Molta sort als meus amics Ester Gallego i Enric Ravello, molt a sort a tots vosaltres.

Visca Catalunya.

Visca l’Europa dels pobles.

Visca tots els pobles lliures”.

El següent a parlar va ser el líder flamenc, diputat belga, diputat flamenc i avui regidor d’Anvers, Filip Dewinter, que en un brillant discurs va declarar: “Europa necessita el moviment de protesta identitari, pels nostres valors europeus están massivament amenaçats pel multiculturalisme, la immigració-invasió i l’islamisme.

Estimats amics i amigues. Europa ha de triar: o Europa segueix patint la immigració-invasió i la islamització, o resisteix, o atura l’islam d’una vegada per totes, el seu èxode cap al nostre continent. Nosaltres, des del VB, el FPÖ, Lega Nord, SOM Catalans, hem escollit resistir. Això és el que ens uneix”.

Dewinter va recalcar al suport de totes les formacions identitàries europees a SOM Catalans, reconegut com l’únic partit que pot portar una lluita identitària seriosa i responsable a Catalunya.

L’acte va ser tancat amb la intervenció de la nostra presidenta Ester Gallego, amb un intens i proper discurs: “SOM Catalans, molesta a tots. Molesta l’espanyolisme perquè la nostra defensa de la independència, la unificació i la sobirania de la nostra nació catalana és rotunda, ferma i innegociable.

I molesta aquests que ara diuen ser “independentistes no nacionalistes”; perquè ells no defensen Catalunya sinó un país nou una República multicultural en la qual els catalans siguem cada vegada més minoria, això sí la minoria que ha de pagar i no protestar, la minoria que ha de ser tolerant dòcil i comprensiva, que ha d’acceptar, pagar i callar”.  Ester va reiterar el seu rotund compromís en la lluita pel poble i per la identitat catalana “sense importar l’alt preu  personal que hagi de pagar” i va anunciar la seva candidatura a l’alcaldia de Vic, des d’on SOM Catalans iniciarà el seu desplegament per  tot  el territori nacional per articular en els pròxims mesos el gran partit nacionalista català que aquest poble necessita.

El Congrés va acabar amb un sopar amb els representant europeus on es van concretar amb detall les futures participacions de SOM Catalans en actes i reunions a Anvers, Milà, Colònia, Brussel·les i altres ciutats europees.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.