Ada Colau compromet la imatge d’una Barcelona europea i ordenada.

Ada Colau compromet la imatge d’una Barcelona europea i ordenada.

“Es presentava com una nova forma de fer política, com una gestió propera, com una promesa de regeneració cívica; als pocs dies de la seva arribada a l’alcaldia de Barcelona, ​​Ada Colau ha destapat el que nosaltres sabíem que era la seva veritable cara: nepotisme, falsedat, submissió a La Caixa, mala educació i manca absoluta d’estil”, ha declarat Ester Gallego, presidenta de SOM Catalans.

Segons Ester “el projecte d’aquesta esquerra pseudo-progre és instaurar el més absolut caos i desordre, el nomenament de la nova portaveu és un exemple que es qualifica per si mateix”, per a la presidenta de SOM Catalans “Podem és un invent per desactivar el procés d’independència català, però ara veiem que també ho és per destrossar la imatge de Barcelona -referència del nostre país a l’exterior- i canviar la seva imatge europea per la de qualsevol suburbi de Caracas. No vull qualificar les fotos de la nova portaveu de cultura, simplement diré que són indignes i que no són presentables davant del món”.

La nostra presidenta ha conclòs, “sembla que Catalunya s’obstina a semblar-se cada vegada més a països tercermundistes, en comptes de confirmar-se com a ciutat europea. Vull recordar que mentre a Suècia, Suïssa, Àustria, Holanda, Dinamarca, etc triomfen partits nacionalistes i anti-immigració, aquí ho fan partits que ens allunyen cada vegada més dels nostres veïns europeus per aproximar-nos als fracassos dels règims marxistes-caribenys”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.