AfD obre una escletxa en la política alemanya.

AfD obre una escletxa en la política alemanya.

Ahir es van celebrar a Alemanya eleccions regionals als länder de Baden-Württemberg, Saxònia-Anhalt i Renània-Palatinat. Unes eleccions transformades en una consulta popular sobre les polítiques de portes obertes a la immigració, enmig de la crisi dels refugiats, per part del govern d’Angela Merkel.

La resposta de bona part del poble alemany va ser contundent: el partit nacionalista, crític amb la arribada massiva d’immigrants i euroescèptic, Alternativa per Alemanya (AfD), va aconseguir superar les seves expectatives, ficant-se per primer cop als tres parlaments regionals amb un 15% dels vots a Baden-Württemberg, un 24% a Saxònia-Anhalt i un 11% a Renània-Palatinat. Com era d’esperar, els principals perdedors d’aquestes eleccions han sigut la CDU (democristians) d’Angela Merkel i el seu soci de govern, l’SPD (socialdemòcrates). És evident que l’eslògan repetit com un mantra per tot el sistema del “políticament correcte” de “Refugees Welcome” és mera demagògia, rebutjada pel poble quan aquest pot decidir. Tant la dreta globalitzadora com l’esquerra multiculturalista a Europa s’oposen a referèndums sobre aquesta matèria, perquè saben que no tenen totes les de guanyar, i acaben imposant les polítiques etnomasoquistes per la força (molt democràtic tot).

Europa comença a despertar-se d’aquest llarg letargia; l’instint de supervivència del poble europeu s’aixeca amb força; els partits nacionalistes d’arreu d’Europa prenen posicions i es disposen per a la lluita política. Als europeus ens queda poc de temps, però l’orgull i l’heroisme present a la nostra sang estan en ebullició. Ho donarem tot. Tornarem a ser.

Us deixem aquest enllaç del diari Ara, on la imparcialitat d’aquesta notícia brilla per la seva absència.

L’hora dels europeus ha arribat. Als Països Catalans, estem construint la força nacionalista que ja hi és present a la major part d’Europa. Ara o mai.

SOM catalans.

http://www.ara.cat/internacional/test-electoral-politica-refugiats-Merkel_0_1539446121.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.