Ahir van tenir doblet, gairebé un triplet, d’incidents i atemptats amb islamistes.

Ahir van tenir doblet, gairebé un triplet, d’incidents i atemptats amb islamistes.

Un tunisià que va arribar per Lampedusa (sí, d’aquest que ens porten els mafiosos d’Open arms), va matar tres persones a la basílica de NotreDame de Niça. Concretament dues dones i un home, a les dones, una degollada i l’altra decapitada, i l’home apunyalat fins a la mort. També un nombre indeterminat de ferits que la premsa insisteix a qualificar de “varis”, però de fet no sabem quants. L’autor seguia cridant consignes islamistes fins i tot quan els serveis d’ambulància l’estaven guarint.

Un segon atemptat a Avinyó, barri de Montfavet, allí un individu amb un ganivet ha amenaçat a la policial i ha estat mort pels agents. Aquí alguns mitjans expliquen que no és “un atemptat”, però ja sabem com va la cosa … cal malfiar-se’n, i molt.

Finalment volem esmentar també un greu incident que s’ha produït dins d’un avió que feia el trajecte de París-Orly a Tunísia, un musulmà havia de resar, si o si, les seves històries. Ni cas de les indicacions dels ajudants de vol i acaba imposant “la seva”. No prou content, en acabar li fot un cop de puny a un d’ells, la cosa acaba amb aterrament d’emergència a Niça i la policia traient-lo de l’avió per la força.

Aquí teniu les imatges dels fets d’Avinyó.

 

I aquí les de l’incident a l’avió.

 

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.