AIXÍ VAN CANVIANT ELS NOSTRES POBLES I CIUTATS.

AIXÍ VAN CANVIANT ELS NOSTRES POBLES I CIUTATS.

Com ha canviat el teu poble? El comerç, la societat, la seguretat?

Si anem a Ripoll, direm que té una experiència de per vida inoblidable amb els atemptats, clarament una forma de dir a la població que cal obrir els ulls i que l’engany de la “integració” només té un camí i és que anem essent minoria, mentre ells van avançant a passes de gegant.

Però, llevat la qüestió dels atemptats, aquest canvi s’està veient en tots els pobles de Catalunya, on també hi ha mesquites gihadistes, com la de Ripoll, on es van idear els brutals atemptats, però de Reus a Roses trobem sempre les botigues halal, els vels, els imams radicals, la inseguretat, barris ocupats pels musulmans.

De nosaltres depèn ser realistes i donar suport polític de tancament de fronteres i expulsions progressives d’immigrants en situació il·legal, delinqüents, MENAs, i els immigrants que estiguin en situació d’atur de llarga durada. El contrari és donar suport al suïcidi de Catalunya i hi ha diverses formes de fer-ho, una és seguir recolzant postures com la “integració activa” i esperar la mort del nostre poble sense cap dubte, us ho garanteixo.

I a Catalunya només nosaltres parlem així de clar.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.