Al carrer Lancaster també, primer els de fora.

Al carrer Lancaster també, primer els de fora.

La notícia és de fa uns dies però no la publiquem fins avui perquè hem necessitat temps per esbrinar i comprovar una sospita que de fet era gairebé certesa. D’on són els veïns d’aquestes finques?… i hem esbrinat el següent.

Les tres finques que l’ajuntament ha comprat, carrer Lancaster números. 7,9 i 11, només tenen dues portes d’accés, una porta per accedir a les finques del 7 i 9 i una porta per la de l’11. A cap de les dues portes hi ha intèrfons….i romanen tancades.

El nostre” enviat” va esperar fins que aprofitant la sortida d’un veí va poder entrar al 7-9, .. Però res, ni una bustia, només cartes que el carter deixa a terra a l’altura dels primers esglaons de l’escala. No referirem els noms, ni va prendre pas nota, però podeu creure els que us diem, d’un total de 17 cartes per recollir, només un nom “autòcton”, concretament d’una dona, la resta, bé, ja us podeu imaginar.
Pel que toca al número 11, el resultat és el següent, després d’esperar uns 45 minuts al carrer, parlem d’una franja horària de mig matí, van sortir o entrar set persones, endevineu quants “d’aquí”? … Doncs això.

Bé ja està tot dit, més de 5 milions d’euros dels barcelonins que ja no veurem més.

Per concloure, aquesta política de “rescat” de cases sota assetjament immobiliari, que no neguem pas que existeix (però aquesta és una altra qüestió), i que l’ajuntament ja no és la primera vegada que practica, no serveix per res, és llastrar al consistori amb despeses de consideració, no té solució de continuïtat i és un molt mal exemple, Per acabar de guarnir els patis, sempre es tracta de finques a on viuen …”ells” majoritàriament.

En definitiva, “marca Colau”….. Primer els de fora.

SOM catalans.

http://www.ara.cat/…/Barcelona-compra-edificis-Lancaster-le…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.