Als comunistes …. ni aigua.

Als comunistes …. ni aigua.

“La Fábrica Nacional de Moneda y Timbre” de l’estat espanyol ens ofereix un segell commemoratiu del “partido comunista de España”.

Resulta curiós que avui dia continuïn rient-li les gràcies, sent com és el comunisme la ideologia (filla necessària, conseqüent i lògica de les aberracions del capitalisme del segle XIX, tot sigui dit) més dictatorial i criminal de tota la història de la humanitat , amb un saldo de gairebé 100 milions de morts.

No és pas una xifra inventada. La referència més imparcial la podeu trobar al llibre negre del comunisme: crims, terror i repressió (una obra escrita per professors universitaris i investigadors europeus i editat en 1977 per Stéphane Courtois, director de recerques del Centre Nacional per a la Recerca Científica, organització pública de recerca de França).

El més inversemblant, estrambòtic i risible són els colors de la falç i el martell que “ens porten” amb una analogia de llibre, als colors del col·lectiu homosexual, quan precisament tots els grans comunistes de la història s’ha distingit per un odi i repressió ferotge als que tenen aquesta orientació sexual, qualificant-los com a mínim de degenerats fins a arribar a tancar-los en camps quan no directament afusellar-los.

… Saben molts dels quals avui encara porten aquest símbol que si per exemple un Che Guevara o el tiet Stalin, els haurien enviat, amb sort, al camp de reeducació o més possiblement al paredó?

Als comunistes, ni aigua.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Publica un comentari