Altre cop, els experiments multiculturals acaben en desgràcies.

Altre cop, els experiments multiculturals acaben en desgràcies.

L’intent de violació d’una noia catalana per un marroquí a Salt posa en solfa, una vegada més que l’experiment multicultural, del que la població gironina n’és model i referència a Catalunya és un desastre.

Totes les societats multiculturals, en major o menor grau, són multi conflictes. L’encaix entre pobles de costums, tradicions tan i tan diferents són impossibles i alimenten un caldo de conflictivitat extrem, són olles de pressió que es converteixen en autèntiques bombes de rellotgeria que exploten amb cadència irregular però garantida. Els exemples que ens envolten i dels estats veïns són alliçonadors i prou clars per qui no estigui obnubilat o cec.

La delinqüència, aclaparadorament d’autoria immigrant no representa únicament el que sembla, és també, en algunes ocasions, una mena de “reivindicació” salvatge de qui es veu descol·locat o fora de lloc, tensat i pressionat per si mateix i el context que l’envolta, un context en el qual ni vol ni pot encaixar perquè no hi comparteix res, ni res el lliga a ell, al contrari, el rebutja i coadjuva a crear un ressentiment que fins si tot arriba a convertir-se en odi.

Només hi ha una solució i tots sabem quina és, els que no s’integren, sigui perquè no volen o perquè no poden o per les dues causes alhora, han de marxar. Per ells i per nosaltres, és el millor.

SOM catalans.

http://www.elnacional.cat/…/intent-violacio-deveses-salt_15…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.