Amanida de mentides.

Amanida de mentides.

Onirisme, ximpleria, …. irrealitat.
Tot plegat una bona amanida de mentides.

Catalunya no és el resultat d’una societat d’immigrants, és qüestió d’història i de saber-ne una mica.
La Catalunya dels segles XVIII i XIX va sobreviure precisament per la seva “tossuderia cultural” que li va permetre mantenir el seu llegat. Si haguéssim estat “multiculturals” haguérem desaparegut dintre l’expansiva-impositiva “cultura espanyola”.

Ara, avui, quan és ben palès que és impossible integrar a milions d’immigrants (alguns, amb molt més en comú que els del tercer món, porten a casa nostra més de 50 anys i d’integració, res de res).
Quan és més que clar que la seva arribada massiva a minoritzat el nostre poble, de fet reduït i poc més a l’equivalent dels vots independentistes, … Aquesta colla, a l’estil dels predicadors sonats del far-west completament desconnectats de la realitat, continuen amb les seves propostes de “portes obertes”.

SOM catalans volem un país català independent, l’estat dels catalans i per als catalans, que són els que ens han de preocupar. Després, una vegada tinguem un estat propi i el nostre poble hagi assolit el nivell adequat, ja parlarem de la manera d’ajudar als estrangers. Sempre en origen i perquè puguin assolir una qualitat de vida als seus països, no aquí.

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/06/n_165370.php

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.