Amb el FPÖ i la LEGA nord.

Amb el FPÖ i la LEGA nord.

SOM Catalans segueix intensificant els seus contactes i relacions amb els principals partits identitaris europeus. Durant la passada setmana, vaig viatjar a Àustria i a Llombardia per assistir a l´Akademikerball organitzat pel FPÖ i participar en una jornada de propangada a favor del candidat de la Lega Nord a la presidència de la Llombardia, Attilio Fontana.

A invitació de l’eurodiputat del FPO, Georg Mayer, i al costat d’Enric Ravello, secretari de relacions del Partit, vaig arribar a Viena per participar en aquesta mostra de tradició, ball i música que és el Akademikerball, els anomenats anti-fas havien anunciat protestes i atacs a la gent que assistís al ball, però òbviament amb el FPÖ al Govern les mesures de seguretat van ser enormes i cap boicotejador va poder acostar-se. Sempre l’extrema esquerra intentant atacar a tot el que sigui bellesa i tradició.
Durant tota la vetllada, i la resta de dies a Viena, vam estar atesos per l’assistent del FPO al Parlament europeu, Dietmar Holzfeind, vaig poder conversar amb el vice-president d’Àustria, Heinz-Christian Strache, molt interessat en la situació de Catalunya, i amb el diputat estonià Jaak Madison.

El diumenge 28 vam viatjar a Varese, on vam ser rebuts per la delegació local de la Lega Nord, entre els dirigents es troben els nostres amics Davide Quadri i Andrea Mascetti. Vam tenir l’ocasió de visitar la seu de la Lega Nord en aquesta ciutat, que va ser la primera que va tenir el partit i on freqüentment s’hissa l’estelada en solidaritat amb Catalunya. Durant tota la jornada vam estar participant de la campanya electoral en suport a Fontana, un candidat clar rotund i una persona ètica i cavallerosa, qui es perfila, segons totes les enquestes com el pròxim president de la Llombardia.

Des d’aquí el nostre agraïment a tots els nostres amics europeus, aquest suport constant ens anima a lluitar encara amb més força per construir un partit nacionalista, identitari i anti-islamització en la nostra Catalunya.

Ester Gallego.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.