Amb la delinqüència ma dura, lleis senzilles i d’aplicació diligent.

Amb la delinqüència ma dura, lleis senzilles i d’aplicació diligent.

Múltiples antecedents, la notícia no específica, així que podem suposar que una bona quantitat … i estava al carrer.

Ser un delinqüent en aquest país de fireta surt a compte, fas la teva, de tant en tant la policia t’enganxa, aleshores en dos dies al carrer pendent de judici i mentrestant a seguir. Quan arriba el judici potser surt absolt i si el condemnen (les penes són de fer-se un tip de riure) encara pot recórrer a l’audiència o al suprem i seguir “treballant” al carrer uns quants mesos més. Si finalment la instància superior judicial confirma la pena (de vegades allí l’absolen per tecnicismes) li envien l’ordre d’ingrés a la presó, però si no en fa cap cas pot seguir fins que la policia torni (el posen en cerca i captura però això no augmenta la condemna, per tant surt gratis) per enèsima vegada a enganxar-lo aleshores FINALMENT entrarà al centre penitenciari a complir la gairebé sempre ridícula pena (i amb la conya de la bona conducta i les reduccions establertes encara acostuma a ser-ho més)

Per cert, per les informacions que tenim de l’autor, que anava drogat i begut, és un d’aquells que quan la premsa en parla sempre s’hi refereix com que “pertanyia a un clan familiar”, bé no cal concretar més, oi que no?

Amb la delinqüència ma dura, poques lleis, senzilles, clares i d’aplicació diligent. La justícia per ser-ho té com a missió principal la funció reparadora i de restabliment l’equilibri (el bé comú) trencat amb el delicte, si no, no serveix per res.

SOM Catalans.

https://www.ccma.cat/…/mor-un-motorista-a-…/noticia/2995381/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.