Amb l’obra dels “independentistes” sense fronteres ….. “no hi haurà fronteres”.

Amb l’obra dels “independentistes” sense fronteres ….. “no hi haurà fronteres”.

Molts dels nostres ens han demanat que diguem que pensem sobre el projecte de la nova llei de transitorietat i fundacional.
Doncs bé, així sigui.

La “Llei de transitorietat jurídica i fundacional”, presentada al registre i de la qual la mesa ha tornat a posposar-ne l’admissió, és un autèntic pegat que conjuga la continuïtat del sistema espanyol, per una banda, i la liquidació última de la catalanitat.

Pel que fa a la nacionalitat.
Rebaixa escandalosament el temps necessari per a l’obtenció de la nacionalitat i la permet doble sense cap restricció. La regala literalment als que porten “quatre dies” a Catalunya, i fins i tot l’obsequia als il·legals que romanen al territori des de fa uns pocs anys.

Pel que fa a la llengua.
L’oficialitat del castellà, quan la parla pròpia està afectada per un procés de fagocitació i s’està convertint en un castellà traduït en automàtic, és una aberració que a més a més sembla un premi als que porten anys i anys al territori s’han negat a fer-la seva. Si aquest és el pressupost perquè el castellà sigui oficial, “el fet que hi ha molta gent que el parla”, qui ens assegura que en pocs anys no es farà el mateix amb l’àrab?

No direm res més, de fet hi ha poc més a dir, és una llei nefasta per la nació i el poble català.
L’obra dels “independentistes” sense fronteres sembla ben bé que ….. “no té fronteres”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.