ANC: La independència no és un negoci per vendre samarretes.

ANC: La independència no és un negoci per vendre samarretes.

Fa pocs dies l’ANC feia públic que portava venudes 180.000 samarretes per a la Meridiana 2015, o el que és el mateix que en pocs dies havien facturat ja 2.700.000 €.

Tenint en compte les que encara estan per vendre, i sumant això les venudes en els dos anys anteriors amb manifestacions de 2 milions de persones, ens dóna un import que ronda els 45 milions d’euros!

La lluita per la independència no pot convertir-se en el negoci privat d’alguns, a costa de la il·lusió i la mobilització del poble català.

ANC s’ha fet milionària amb la venda de samarretes, mentre no s’ha avançat un sol pam l’objectiu cap a la independència en aquests anys. El català ha perdut temps i diners, altres han guanyat milions d’euros. És una pena, i per a alguns hauria de ser una vergonya.

Volem marxar perquè no ens robin els espanyols però els lladres els tenim a casa nostre i pitjor encara amb enganys i jugant amb els sentiments dels catalans com és algo tan seriós com la llibertat del nostre poble.

Està prou malament el país com per gastar-ho en samarretes que no et porten enlloc. Quina doble moral!

 Quantes samarretes ha comprat la gent? Perquè no serveix la primera samarreta?

 Perquè en treuen de noves cada vegada? Quantes en té una persona que les ha comprat totes? I quants diners ha gastat?

 “Junts pel sí” encara no ha presentat un programa coherent per arribar a la independència, Mas diu que “no es tracta de declarar la independència immediatament”, però sí hi ha programa per Vendre Samarretes, aquest sí, i precisament apel·lant a una “independència” que no ens diuen com van a aconseguir. Però, es clar, el programa no dóna diners les samarretes sí.

És una vergonya, s’organitzen parades als carrers de tots els pobles de Catalunya per vendre samarretes i encara no tenim ni programa per saber que votarem a qui i a què ens exposem….

No s’hauria de permetre cap mena de negoci per aconseguir la independència d’un poble i menys per part de qui la volen proclamar.

Qui és queda aquests diners? I perquè monten aquest negoci per demanar la llibertat del nostre poble, sent incapaços de proclamar-la?

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.