Àngel Colom: el complex d’inferioritat i l’auto-negació com a patologia política.

Àngel Colom: el complex d’inferioritat i l’auto-negació com a patologia política.

Aquesta setmana han aparegut altres fotos d’Àngel Colom que ve a completar el seu àlbum personal de penós pelegrinatge per la Catalunya islamitzada pidolant no se sap què. En altres fotos li veiem disfressat de sikh amb un cridaner mocador taronja al cap.

Aquestes fotografies, que s’emmarquen dins de la seva actuació política, denoten una patologia de negació com català i d’inferioritat davant l’immigrant, patologia que va posar de manifest el senyor Colom al declarar que Catalunya necessitava un milió de nens immigrants.

L’actitud de Colom -és a dir, de CDC- és d’una absoluta falta de responsabilitat, obrir les portes a l’islamisme en aquest país és crear un problema de monumentals dimensions del que ells són el responsable directe.

A més aquestes campanyes són molt perilloses per a l’independentisme, ja que relaciona independència amb islamització, i faran que molta gent favorable a la llibertat del nostre país, tingui dubtes a l’hora de votar per ella.

Colom, en la seva patologia política incurable, encara no ha estat capaç d’adonar-se que els pakistanesos a Escòcia han votat majoritàriament contra la independència. Irresponsables d’aquest calibre, han de ser apartats de la nostra escena política.

Catalunya necessita una nova classe dirigent, compromesa amb la llibertat d’aquest poble, i amb la valentia de dir que Catalunya és la nostra terra.

No a la colonització immigrant. Denunciem als seus còmplices.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.