Volem apagar l’incendi amb llenya.

Volem apagar l’incendi amb llenya.

“Fidelitzar” la pagesia a base “rendes bàsiques” és el que se l’acut a la colla de cafres que ens des-governen.
Un plantejament esgarrat de base que, de dur-se a terme, només aprofundirà la desfeta. No solament no solucionarà el problema d’arrel, sinó que farà més i més depenent el camp de les “subvencions”.

La “subvenció” és un pegat puntual de circumstàncies que mai s’hauria de convertir en sistema, com resulta que passa fa anys i anys, a més a més i per definició, tampoc són eternes.
Què passarà quan minvin?, i minvaran tard o d’hora, doncs que la pagesia estarà encara més enganxada i s’accelerarà la desfeta exponencialment, fruit d’una concatenació perversa d’efecte-conseqüència que es retroalimenta.

Cal recordar la llei de cadena alimentària de l’any 2021 que suposadament garantia que els pagesos i ramaders no haurien de vendre els seus productes per sota de cost?, una llei que senzillament no es compleix.

Sabem que tot plegat no és gens engrescador, però no ens equivoquen quan diem que la situació seguirà pel mateix camí fins que no pugui dur-se a terme un canvi gairebé total de paradigma econòmic-social, que faci del sector primari el SECTOR PRIMER.

Què significa això?, posar aturador a les manipulacions de les grans corporacions i implementar un sistema proteccionista (sí, proteccionista, a nosaltres no ens fa por la paraula ni el que implica) que doni preferència sempre a “LO NOSTRE”.

… I això per començar.

SOM Catalans.

https://www.elperiodico.com/es/politica/20240305/catalunya-impulsa-renda-basica-agraria-jovenes-campo-99054394?fbclid=IwAR3oOLiq26D9CEEVU86sfzj8cDddnslvdEmjCmHnITUoJ3r2FwGm4QuUUqA

No hi ha comentaris

Publica un comentari