Aquarius i efecte Salvini, anem una mica més enllà.

Aquarius i efecte Salvini, anem una mica més enllà.

Ens estalviarem comentar el porno-espectacle indecent dels polítics peninsulars, Sánchez, Urkullu, Colau, Torra, etc. embogits en una cursa a veure qui és més acollidor i demanant a veus més i més immigrants, ….. perquè parlem de coses serioses.

Seriós és que a Europa central les coses estan canviant amb relativa rapidesa i que ara s’hi acaba de sumar Itàlia.

Seriós és el “coup de force” que ha fet el nou govern italià, enfrontant-se als poders de la globalització-mundialització i atrevint-se a dir “NO”.

Seriós, molt seriós, és assabentar-nos com ha estat la pressió popular alemanya canalitzada pel partit AfD la que ha produït una sinergia a la qual, si bé amb reserves, s’hi ha sumat el ministre de l’interior d’Alemanya, Horst Seehofer, el qual ha invitat al seu homòleg Italià Matteo Salvini a una proposta comuna per reforçar les fronteres amb controls molt més durs … Tot un cop a les polítiques de portes obertes tipus Merkel.

Seriós a la fi, és saber que les coses s’estan capgirant (però de veritat i no com deien els cupaires de fireta). Que el missatge multi està de baixada i que la gent d’Europa, que és més intel·ligent encara que només sigui perquè llegeix molt més, desperta del malson, es desacomplexa i per la por a dir el que pensa ….. Que resumit en una frase seria més o menys això, “Europa és la casa dels europeus, no la de “tothom” i la immigració massiva s’ha de controlar i revertir”

Això sí, això sí que és seriós.

SOM Catalans, estem per la feina i volem fer-la amb tu.
Vine, no segueixis fent d’espectador de la història, fes-la.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.