Ara a Igualada …. tot segueix esgarrifosament igual.

Ara a Igualada …. tot segueix esgarrifosament igual.

Sobre la violació en grup d’Igualada, poc més a dir, per desgràcia, del que ja hem advertit molts cops.

Per altra banda les declaracions de la gentussa que ens desgoverna i feministes de saló per maquillar els fets, per fer “responsables” als homes com col·lectiu (és curiós com els mateixos que neguen un determinat comportament a una identitat o a una ètnia, en canvi si l’afirmen per sexe) i la resta de disbarats habituals, mentre eviten tota referència a l’augment dels fets d’aquesta MENA i la seva relació impossible de dissimular amb la immigració ….. és fastigosa.

Sembla que els mossos ja saben “qui són” els autors, en poc temps els enxamparan. Res és 100% i majoritari no vol pas dir “tots”, però els indicis ens diuen que es tractarà “dels de sempre”, esperem la seva detenció per saber …..

Anem més enllà. En el temps que corren, per desgràcia, que feia una noia de setze anys per aquests mons de deu a les 5 de la matinada? Una cosa és el que hauria de ser: qualsevol noia hauria de poder anar pel carrer sense perill, però LA REALITAT és la que és. Si els pares no en són conscients i segueixen educa’n als seus fills en la ignorància, la desprevenció i la visió del món “happy & friends”, el que estan fent és enganyar-los i els deixen indefensos i vulnerables. Cal adaptar-se a la realitat que ens envolta, mentre treballem per canviar-la, o patir-ne les terribles conseqüències.

Com a partit polític, raonant en termes de comunitat, el que en el fons més ens preocupa és això: que ha de passar perquè la gent se’n farti? Quant tardarà el poble a dir prou?

No hi ha comentaris

Publica un comentari