Ara “CatSalut” també és racista?

Ara “CatSalut” també és racista?

Una ordre de salut per detectar el frau ha estat qualificada de “racista”, com gairebé tot el que surt de … l’orquestra.

No sabem pas si els metges en general comparteixen les afirmacions de “médicos de familia” i “SOS racisme” sobre el tema, ni ho sabrem, perquè com ja hem dit abans el que faci sonar la nota “discordant”, ho té magre.

Tot aquest tema ja ve de lluny. Sanitat gratuïta i per tothom és la base del problema, concretament la mala interpretació d’aquesta afirmació, que en principi és correcte, però que intencionadament es confon aquest “tothom”, que refereix al nostre poble, per un “tots”, és a dir una mena d’ONG per Déu i sa mare que camina per casa nostra.

Cal dir també que existeix un frau continuat, la quantitat d’immigrants que utilitzen targetes sanitàries d’altres que si en tenen és coneguda i continuada, però per evitar “problemes” i acusacions de “racisme” es fa els ulls grossos, això dura des de fa anys.

Com no podia ser de cap altra manera, ja ha sortit el pallasso que tenim de conseller de salut negant la directriu, que ha sortit de la seva mateixa conselleria i assegurant que això continuarà …. com fins ara.

No us enganyeu, la directriu existeix, evidentment, però quedarà arxivada a la paperera.

Continuarem com fins ara i anirem a pitjor, llistes d’espera interminables i una qualitat d’atenció que empitjora dia a dia.

NOTA, la imatge ens l’han deixat els nostres amics del face “Catalunya identitària”.

No hi ha comentaris

Publica un comentari