Ara TV3 : un altre pas en l’ofensiva espanyola contra Catalunya.

Ara TV3 : un altre pas en l’ofensiva espanyola contra Catalunya.

 

L’ordre del Govern espanyol de tancar la meitat dels canals  de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals , s’emmarca dins  l’atac espanyol a Catalunya i al nostre idioma.

TV3 sempre ha estat un model objectiu i l’espanyolisme  mai ha pogut consentir l’existència d’una televisió pública en català, vital per a la normalització de l’ús de la nostra llengua. Des dels que demanaven la seva “privatització ” fins a la decisió actual, els atacs contra aquest instrument de vitalització del català han estat constants i continus.

El PP, en la seva campanya de l’odi contra el nostre idioma, ja havia aconseguit evitar les emissions de TV3 a la resta dels Països Catalans, cosa que ara pretenen fer definitiva i irreversible .

El fet que el Govern espanyol pugui donar aquesta ordre de “apagada” contra TV3 demostra que no som amos ni tan sols dels nostres mitjans de comunicació, que la colonització també és tecnològica i que només amb un Estat independent la nostra televisió i els nostres serveis públics serien realment nostres.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.