ARRAN I LA DINAMARCA DEL SUD.

ARRAN I LA DINAMARCA DEL SUD.

Ja ho han aconseguit. Arran ha aconseguit que tota la premsa europea hagi omplert portades donant una imatge violenta i agressiva de Catalunya, sobretot gràcies a aquests energúmens d’Arran que hem vist com es dediquen a cremar autobusos i a punxar amb ganivets rodes de bicicleta de lloguer, normalment usades per turistes europeus de classe treballadora.

Els nens mimats de la CUP i també de JxS es dediquen a atacar el sector que dóna feina a milers de catalans al Principat i a tots els Països Catalans i que a més ha servit per donar una bona imatge del nostre país a Europa i en el món durant dècades, precisament ara, quan la bona imatge de Catalunya podria servir per aconseguir algun dels suports internacionals que s’estan buscant, Arran irromp per destrossar-ho tot. Després algú s’estranya que Alemanya -és a dir qui mana a la UE- no doni suport a la independència catalana. Se’ls va prometre una “Dinamarca del sud” que fos referència d’ordre i serietat en l’Europa mediterrània i el que veuen és la Veneçuela del nord, on als Arran-chavistes se’ls permet de tot, sense que ningú pot imposar l’ordre.

Com deia Arran no són només els nens mimats de CUP, també ho són de JxS. Imaginem que SOM Catalans emetés un vídeo punxant rodes de cotxes d’immigrants il·legals, lògicament JxS hagués iniciat accions de tota mena, des de polítiques a judicials passant per propagandístiques contra nosaltres, i en aquest cas amb raó; però Arran fa un vídeo punxant rodes de bicicletes d’una empresa legal, per a ser usades per turistes legals … i no hem vist la menor reacció per part del Govern.
D’Arran ja sabem, apunyalar bicicletes d’una banda però per altra posar la catifa, o oferir de catifa si cal, amb els immigrants il·legals el top-manta, els islamistes, etc., etc.

Per descomptat que cal regular i corregir el model turístic, però el primer que cal fer és saber imposar l’autoritat i tallar qualsevol atac violent amb contundència, i assenyalar i pressionar políticament els que estan donant la imatge de Catalunya a Europa, que serveix de coartada i d’argument contra nosaltres per a l’Estat espanyol.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM CATALANS.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.