ARRIBA LA SENTÈNCIA.

ARRIBA LA SENTÈNCIA.

Un tema del qual ja n’he parlat dos cops, quan va passar i quan va començar el judici a aquesta mala bèstia.

Ara finalment tenim la sentència de l’individu que “volia matar un català”, això si pendent de recurs al TSJ, al que ben segur que el seu advocat apel·larà, són setze anys i expulsió quan hagi complert dos terços d’aquesta.

La notícia, un cop més no ha merescut grans escàndols ni titulars, ni enfurismades tertúlies, ni acusacions per part de la nostra classe política i les parasitàries ONG’s … Com tampoc mencions a delicte d’odi, crim racial i el que acostuma a acompanyar-lo. Com ja vam dir en anteriors mencions a l’assumpte sembla que hi ha diferents categories de morts i els catalans són de segona.

El més inversemblant són les afirmacions del tribunal … “En poques ocasions s’ha vist tan justificada la substitució de la part final d’una pena per l’expulsió” i afegeix, “cal evitar que pogués causar una tercera mort”.

No n’hi ha prou en entrar il·legal, no n’hi ha prou en cometre delictes, no n’hi ha prou en ser una càrrega per la societat receptora … Per expulsar amb tot el dret sembla que finalment s’ha establert quina és la TARIFA necessària: dos catalans assassinats i la possibilitat més que previsible de matar-ne un tercer si aquesta no es du a terme.

Només ens va a la memòria la frase del Rei Theoden, a la trilogia del senyor dels anells: “¿Com hem arribat a això?”

Res més a dir per avui.

SOM Catalans.

https://www.elpuntavui.cat/…/1994571-condemna-de-16…

No hi ha comentaris

Publica un comentari