Atac al català per part del TSJC.

Atac al català per part del TSJC.

El TSJC tomba part del protocol sobre el català a la funció pública. L’alt tribunal anul·la la regla que prioritza el català com a llengua de comunicació entre el personal públic.

El que crida l’atenció és que, “ves per on, mira que tal” la sentència es complementària amb les “aspiracions” lingüístiques de Junqueras i Mas.
Les dues primeres referències són de Junqueras i la tercera de Mas.

–“Deixem-ho clar d’entrada: a la Catalunya independent el català serà la llengua pròpia i oficial del país, la llengua comuna de tothom, però el castellà també serà oficial a la República Catalana” (article a “el periódico” de 8 d’octubre del 2012)

— “Atesa la realitat del país, no costa gens que el castellà també sigui oficial en el sentit que, si un ciutadà castellanoparlant vol un document o vol escriure una carta ho pugui fer en castellà. No caldria, sinó. I qui hi estigui contra, que vagi a passejar pel país i que ho expliqui”. (article a vilaweb d’11 d’octubre del 2012)

–“El castellà seguirà sent idioma oficial i d’aprenentatge obligatori a les escoles catalanes. Aquí no canvia altra cosa que un estatus polític perquè […] els set milions i mig de ciutadans de Catalunya visquin millor”. (article a la vanguardia del 12 d’octubre del 2012)

No cal comentar-ho més, ja està tot dit.

Per a SOM catalans és prou clar, a la nació catalana, de llengua oficial només n’hi haurà UNA, LA NOSTRA.

UNA NACIÓ, UNA LLENGUA

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/944874-el-tsjc-tomba-part-del-protocol-sobre-el-catala-a-la-funcio-publica.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.