ATEMPTAT A LONDRES. ELS RESPONSABLES.

ATEMPTAT A LONDRES. ELS RESPONSABLES.

Qui és i d’on ha sortit Usman Khan, l’autor de l’atemptat de Londres d’ahir?

Doncs resulta que aquest individu va ser condemnat a 16 anys de presó per formar part d’un grup de terroristes jihadistes el 2012 i estava en llibertat “vigilada” amb una polsera electrònica des de fa uns mesos. Seguim, per fer encara més inversemblant la cosa havia estat invitat per l’Institut de Criminologia de la Universitat de Cambridge a un esdeveniment anomenat “aprenguem junts” (faria riure si no estiguéssim dins el context) juntament amb altres expresidiaris, va ser aquí a on va fer la matança indiscriminada.

Ara raonem una mica, Condemnat a 16 anys de presó el 2012 i el mes de desembre de 2018 ja va sortir de la presó (en el món de les lleis i la judicatura bonista 2+2 no són 4) malgrat que fins i tot el jutge que el va condemnar va dir que no hauria de ser alliberat fins que deixes de representar un perill. En cap moment, ni “en lloc de” ni després “de” la condemna es va procedir a la seva expulsió.

Tot plegat només ens porta a una conclusió el/s CULPABLE/S de l’acte d’ahir no va ser només l’autor. Pel que fa als RESPONSABLES són sense cap mena de dubte les persones i el sistema que ha permès que es donin les circumstàncies per la perpetració del fet, ja que en el seu moment no va fer el que s’havia de fer.

Des de SOM Catalans el nostre rebuig i condolences a les víctimes i familiars, el nostre menyspreu més profund pels que no podem anomenar de cap altre forma que de botxins de la seva pròpia gent.

Tot això només hi ha una forma de tallar-ho i tots sabem quina és, nosaltres estem disposats a fer-ho efectiu a la que tinguem el més mínim poder polític.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.