Atemptat a Paris. Separem el gra de la palla.

Atemptat a Paris. Separem el gra de la palla.

L’autor de la matança, un individu de l’illa Martinica nacionalitzat francès. Era funcionari civil a la prefectura de policia de Paris i tenia accés informació sensible sobre jihadisme. S’havia convertit a l’Islam feia aproximadament un any i mig.

Els diaris, que es fan ressò del comunicat de la prefectura de Paris, s’esforcen a repetir com lloros que malgrat la seva conversió “no s’havia detectat cap signe de radicalització”, però per altra banda s’admet que l’individu es negava a saludar i parlar amb les dones de la feina, una de les quals, la seva cap, és una de lespersones assassinades.

Alerta doncs!!!, perquè el que ens estan dient és que la conducta d’un musulmà que es nega a parlar i saludar a les dones ÉS NORMAL, puix no indica cap signe de radicalització, com insisteixen a explicar-nos els diaris.
Afegim, el fet d’aquesta insistència a dir-nos que “no s’havia detectat cap signe de radicalització” també serveix per intentar mal justificar el fet que malgrat la seva conversió, no se li hi havia retirat l’accés a la informació policial sensible sobre jihadisme, INCREÏBLE!!!

No ho tornarem a repetir, no cal. Hom amb dos dits de front ja sap quina és l’única forma d’aturar els que se’ns fot a sobre, perquè la cosa, i això si cal dir-ho, acaba de començar.

Aquí i avui, del que es tracta és de convertir el pensament i el sentiment de la majoria en paraules i fets, com ja fem a SOM Catalans.

Vols sumar?

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.