Atemptat contra la vida del primer ministre d’Eslovàquia.

Atemptat contra la vida del primer ministre d’Eslovàquia.

Fa dos dies va saltar la notícia, un individu va engegar cinc trets contra el primer ministre del país.
Afortunadament sembla que se’n sortirà.

La ideologia del primer ministre no és la nostra, però no podem deixar de reconèixer “elements” molt positius.
-El seu control de la immigració, és una política encara adequada en un país que ha sabut mantenir-se EUROPEU. El total d’aquesta está molt per sota 5% i a més a més són majoritàriament europeus. No hi ha Eslovàquia de “tots els colors”.
-La seva política exterior d’enfrontament amb la UE i la defensa d’un procés de pau a la guerra d’Ucraïna també és un bon senyal. En el mateix ordre s’ha negat a subministrar armes a la guerra. Naturalment, aquesta posició li ha valgut tota mena d’intens desacreditar-lo per part dels bel·licistes.
-També ha fet tímids esforços per controlar la bèstia neoliberal i de control sobre les ONG i el seu tèrbol finançament.

Resulta molt sospitós que un home que s’ha postulat en aquestes polítiques hagi rebut un atemptat d’un desconegut amb un perfil ben estrany, membre d’una associació l’iteraria i impulsor d’un moviment de la no-violència ..!?
Un home de palla instrumentalitzat?, esperarem a veure el desenvolupament dels aconteixements i de les informacions … Si no les censuren.

Des de SOM Catalans desitgem un recuperació ràpida i completa de Robert Fico.

No hi ha comentaris

Publica un comentari