ÀUSTRIA ACABA AMB LA POLÍTICA D’ENDEUTAMENT I D’AJUDES ALS ESTRANGERS.

ÀUSTRIA ACABA AMB LA POLÍTICA D’ENDEUTAMENT I D’AJUDES ALS ESTRANGERS.

El Govern austríac compleix les seves promeses electorals i trenca amb 65 anys de política d’endeutament públic, recordem que el deute i el pagament del seu principal i dels seus interessos, és el major llast polític i econòmic de totes les economies occidentals. El deute és l’esclavitud d’un país davant els bancs i els poders financers. L’executiu de Viena ha pres la ferma i encertada decisió d’acabar amb aquesta política, que és un límit per a la sobirania del país.

La decisió del Govern de coalició entre els conservadors del ÖVP i els socialpatriotes del FPÖ, és un acte d’afirmació sobirana enfront dels poders internacionals. El nou pressupost suposarà un estalvi de 2.500 milions d ‘€, dels quals 1.000 milions seran d’ajudes a estrangers. El vice-canceller i líder del FPÖ, HC Strache -amb qui vaig tenir l’ocasió de conversar el gener passat a Viena- ha declarat que els grans estalvis pressupostaris es fan a força precisament de tallar l’ajuda als estrangers, una decisió valenta i encertada. També s’estalvien una partida important, en no renovar 1/3 de les places de funcionaris que es jubilin.
Els grans beneficiaris d’aquests pressupostos seran: la seguretat ciutadana, amb un augment de la partida per la policia austríaca, les famílies austríaques, i l’educació pública, a més del sector social i les urgències sanitàries.

Sens dubte és un èxit rotund i un fet remarcable en aquesta lluita, que és ja de vida o mort, per la supervivència i la llibertat dels pobles europeus. Una demostració de dignitat dels que combaten per amor a la seva terra i la seva gent.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.