Barcelona city, ciutat sense llei.

Barcelona city, ciutat sense llei.

El centre de Barcelona s’ha convertit en un espectacle llastimós, un circ d’incivisme, delinqüència, venedors ambulants agressius, ocupacions del carrer per grups “antisistema” (en realitat són els millors aliats de l’establishment) i tot tipus de gentola que fan gairebé el que volen.

Fa dos dies va tindre lloc, per enèsima vegada, una agressió d’un il·legal de la venda ambulant contra agents de la G.U.

El que nosaltres hem pogut detectar és que la policia en general està autocastrada fins al punt de quasi ni defensar-se, i això és una conseqüència de la percepció que es té, sobretot a la G.U. de tindre l’enemic dintre de casa. No cal recordar ara per exemple l’afer del cupaire Garganté intentant incriminar falsament a la G.U. de tirar un venedor il·legal per les escales del metro.

És un tema de llarga reflexió i moltes extrapolacions, però per resumir, si la policia té por de les conseqüències de la seva pròpia activitat i són minsos fins i tot a l’hora de defensar-se, ..com quedem nosaltres com a ciutadans?, en qui podem confiar?, que passarà quan necessitem comptar amb una policia expeditiva com cal?

Per altra banda tots hem vist la gravació i ara tothom se solidaritza amb la G.U., però …. que hi hauria passat si el policia hagués respòs a l’agressió, colpejat i detingut a l’individu?, quins serien els titulars?, no seria el mateix ajuntament i la CUP qui carregarien contra ells i els crucificarien als medis?, … Doncs això.

http://www.elnacional.cat/ca/politica/reaccions-agressio-manter-guardia-urbana-barcelona_103366_102.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.