Barcelona, “entre todos la mataron y ella sola se murió”.

Barcelona, “entre todos la mataron y ella sola se murió”.

Ja fa anys que la situació a Barcelona degenera, és palès fins i tot pels estruços.

Ara, amb els esdeveniments de les festes de la Mercè, quan el deteriorament de la capital del país ha assolit límits sense equiparació, arriben els de Junts i ERC i, aprofitant la conjuntura, presenten una tímida moció de reprovació de l’alcaldessa i altres de l’equip de govern.

La moció de reprovació d’un alcalde en si mateixa és només una estirada d’orelles, no té cap resultat tangible ni finalitat en si mateixa. Val a dir que Junts i ERC no tenen prou regidors per presentar, aquesta sí que va de veritat, una moció de censura per treure-la del càrrec, però sembla que tampoc ho han intentat.

Abans de comentar el resultat, un incís necessari, poca legitimitat tenen aquests dos partits per fer ni presentar res sobre aquest tema. Fa sis anys que comparteixen cadires a l’ajuntament i mai, o gairebé, no han badat boca. De fet la Generalitat és de la mateixa corda, pel que fa al manteniment de la seguretat a la ciutat que els “podemites” de Catalunya. El seu “enfocament” ve a ser per l’estil.

La “reprovació” ha estat rebutjada. Com diu?, doncs resulta que els constitucionalistes s’han abstingut. Sí, els mateixos que fa temps que garlen del tema, encara que de fer el que se’n diu fer tampoc han fotut res, ara van i callen.

L’actitud dels “constitucionalistes”, d’alguna manera els hem d’anomenar, és el resultat d’una barreja infame, evidentment un dels ingredients és barrar el pas a tot “èxit” processista, però el resum és aquests: segueixen ancorats en les polítiques exclusivament sobre la base d’interessos partidistes. Val a dir que possiblement, en cas que la iniciativa hagués vingut dels altres, Junts i ERC haurien fet el mateix. … I a la ciutat?, a la ciutat que li donin …..

Aquest intent frustrat, ens agradaria equivocar-nos, ens garanteix dos anys més d’anarquia, deteriorament de la seguretat i els espais pública, delinqüència, malbaratament dels diners públics, “reordenació” dels carrers, càstig als pobres que tenen un cotxe vell i tota la resta d’invents estrafolaris que són de la “marca Colau”.

Al temps!

“Gràcies, moltes gràcies a tots”.

No hi ha comentaris

Publica un comentari