Barcelona, manters i Colau.

Barcelona, manters i Colau.

Efecte trucada, aquest cap de setmana els manters, el 90% amb productes falsificats, instal·lats a la zona del port passaven de 500. Una situació que és digne d’una casba del tercer món.
Un dels nostres simpatitzants feia un passeig pel lloc i heus aquí el que ens ha explicat. Per dues vegades, a la zona del passeig de Joan de Borbó, mentre sentia als manters oferint la seva mercaderia, van escoltar, més fluixet, com altres africans oferien un altre tipus de mercaderia, és adir drogues als vianants. Val a dir que és el “lloc perfecte” perquè la policia no hi és en absolut.

Finalment, amb una desproporció de mitjans policials, que mentre fan això no fan res més, portem dos dies sense manters… Però només a l’espai dels restaurants. Si la foto de la notícia estigués enfocada cap al cantó de passeig Joan de Borbó, veuríeu a centenars de manters, quasi costat per costat amb la policia.
Aquests és el resultat de la ineficàcia, el laxisme, l’efecte trucada i el desastre generalitzat que tenim a Barcelona.

Mentrestant l’alcaldessa, com sembla que tot va bé, i el metro encara més, està de campanya contra els Catalunya i els catalans “por tierras de España y olé”, i és que a cadascú, el seu.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/dispositiu-policial-per-expulsar-els-manters-del-port-vell-5217924

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.