BARCELONA. REUNIÓ DE LA JUNTA LOCAL DE SEGURETAT .. I QUI DIA PASSA ANY EMPENY.

BARCELONA. REUNIÓ DE LA JUNTA LOCAL DE SEGURETAT .. I QUI DIA PASSA ANY EMPENY.

El deteriorament de la imatge de la ciutat en l’àmbit internacional, les queixes veïnals i sobretot “l’amenaça” de les patrulles ciutadanes, han generat una pressió molt forta que ha obligat a les institucions a fer alguna cosa, o a fer-ho veure, .. i han fet el que s’acostuma a fer quan no se sap que fer, avançar la reunió de la junta local de seguretat, a la qual per cert no hi ha anat la fiscal en cap de Barcelona (!!??)

De la reunió (de tots els de la foto aquí no hi ha ningú de menys de 3000 al mes pel capbaix. Ara sumeu i multipliqueu per tanta inoperància) heus aquí les grans decisions:
–Reobrir comissaria plaça Catalunya, una mena d’oficina de recepció de denúncies sense efectius propis assignats per la vigilància de la zona, servirà per a alleujar les cues a la resta i res més.
–Elaborar un pla estratègic per presentar-lo ….. d’aquí a tres mesos, “després ja en parlarem d’esmenes i d’implantar-lo”.
–“Despullar un Sant per vestir-ne un altre” és a dir, treure mossos d’altres poblacions i portar-los a Barcelona, aquest trasllat deixarà encara més desprotegides viles i pobles a on la presència policial ja és avui una anècdota.
–“Instar” a una reforma legislativa pel tema, que ja fa anys i escudella que dura, sobre l’aplicació dels agreujants per reincidència.

Ara la realitat:
–Una performance, d’això a Catalunya en sabem molt, per calmar al personal i intentar frenar la creació de patrulles ciutadanes (una cosa que els fa molta por)
–Promeses, pel futur.
–Una espelma a Judes Tadeu tot pregant-li que la cosa no empitjori més del ja previst per la resta d’estiu i a veure si amb l’habitual “rebaixa” delinqüencial de setembre que comporta la davallada del turisme (els grups de delinqüents que venen a “fer l’estiu” a Barcelona se’n tornen a casa a “descansar” mentre esperen el proper … i la prescripció dels furts, delictes lleus, en els quals se’ls ha enxampat) …… poden presentar algunes dades dient que “la cosa comença a contenir-se i que ja hi treballen”.

Desenganyeu-vos, la solució mai pot arribar dels mateixos que han creat el problema. Cal un canvi general, però cal de mentalitat, de lleis, i per sobre de tot ganes i valentia per redreçar el desastre al qual ens advoquen aquesta gent.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.