Basha Changue, l’esperança .. “no blanca” de la CUP.

Basha Changue, l’esperança .. “no blanca” de la CUP.

Basha Changue, una endollada més de les que mai ha fet un brot, serà la nova candidata de la púrria cupaire. El seu “currículum” és de llibre …. Més enllà dels càrrecs institucionals: “Changue és una activista antiracista i afrofeminista, impulsora i actual presidenta d’AfroFem Koop i membre de l’organització Comunitat Negra, Africana i Afrodescendent de Catalunya”.

En un tuit genial que val la pena de recordar ens deia que “Catalunya està construïda sobre la sang dels seus ancestres”, el misteri és si es refereix a la seva mare castellana, descendent dels que van fotre fora als musulmans o al seu pare guineà, els ancestres del qual estaven tan cofois a la selva, tot un misteri.

A continuació ens diu que “estan” aquí “per imperatiu històric i no volem integració” (en això coincideix amb el cigronet quan va dir “no cal que us integreu, sou Catalunya”) i afegeix “volem reparació”, quina reparació?, més subsidis?, més ajuts?, o potser tenir dret quedar-se directament el país …. pels seus ancestres “explotats”?, qui sap.

Aquesta és “la catalana” que ens presenta la CUP, la que va ser l’esperança “indepe dura” en un moment donat, recordeu?

Quan cerqueu als pitjors enemics de Catalunya … No cal anar a Madrid, són aquí i mentre no ens els traguem de sobre a ells i la seva influència, no farem res de bo.

No hi ha comentaris

Publica un comentari