Bomba de rellotgeria sanitària.

Bomba de rellotgeria sanitària.

Una vegada més Catalunya dóna exemple d’inconsciència bonista, en promoure l’atenció sanitària sense excepcions i sense límits.

De fet la llei no comporta cap canvi, únicament estableix de iure el que ja es feia de facto, però el fet de refrendar-ho produirà un efecte crida, .. Altre cop.

Malgrat tot ens preocupa que els arbres no deixen veure el bosc, perquè de fet, objectivament parlant, és una mida raonable (o hauria de ser-ho en una situació raonable). Les persones que viuen a Catalunya han de tenir dret a assistència sanitària, ni que només sigui per evitar l’arribada o propagació de malalties perilloses (que ens ha portat la immigració majoritàriament) pel conjunt de la població. El mateix concepte de sanitat pública és això, vigilar i controlar la salut general dels connacionals i, siguem clars, també la de qualsevol persona que legal o il·legal estigui a casa nostra.

On és doncs el problema?, el problema és el mateix de sempre, han deixat entrar a casa nostra milions d’immigrants, i encara més greu, sense cap tipus de control mèdic previ. Literalment han permès que dintre de Catalunya se’ns insta-li una bomba de rellotgeria sanitària.

En resum, l’atenció mèdica ha d’estar garantida, però encara més el compliment de les lleis i la protecció sanitària dels catalans.
S’ha d’expulsar immediatament als il·legals, delinqüents, aturats de llarga duració (que segons el reglament d’estrangeria no haurien de poder renovar residència, passant en conseqüència ser il·legals) i eliminar el concepte de reagrupament familiar, tanmateix congelar l’entrada d’un sol immigrant-refugiat més a Catalunya.

Repetim, que els arbres no ens impedeixin veure el bosc.

Nota: Si voleu llegir la notícia, no us perdeu els comentaris.

http://www.naciodigital.cat/…/publ…/catalunya/des/primer/dia

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.