Calvo Sotelo i Martínez Anido es treurien el barret.

Calvo Sotelo i Martínez Anido es treurien el barret.

Molts cops hem escoltat allò que Madrid ens envia contingents més elevats d’immigració (la que distribueix quan els CIE del sud estan a petar) tercermundista que a la resta de la península, no n’estem segurs, si bé són tan estúpids que fins i tot podria ser veritat. … Però val a dir que aquesta maniobra, que tindria com a objectiu desarrelar i afeblir Catalunya, només tindria sentit si a la resta de la península es pogués constatar una actitud contraria, un stop a la invasió migratòria, però no és pas així, francament, no li veiem gaire sentit tot plegat.

Els avaladors d’aquesta teoria sempre obliden que la Generalitat és l’aspiradora més potent de tot l’estat per atraure immigració (el fenomen dels MENAS també és d’aquesta … mena. No calia ni cal que “ens els enviessin”. Venien i venen perquè el que se’ls ofereix aquí és una bacanal d’ajuts, sense comparativa).

La quantitat de mesures que estableix la Generalitat, a les que cal sumar tant l’actitud com el “missatge”, per aspirar immigració, no tenen comparació amb la de qualsevol altre govern de la península, això doncs no ens hem pas d’estranyar que tinguem aquesta quantitat desproporcionada envers la resta de l’estat.

La lluita contra l’allau immigratòria té diferents fronts i la Generalitat podria fer MOLT per desencoratjar-la … FA JUSTAMENT EL CONTRARI.

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Empresa-i-Treball-destina-19-milions-a-un-programa-per-afavorir-larrelament-de-persones-amb-dificultats-per-regularitzar-la-situacio-administrativa?fbclid=IwAR20_YpRDG9ZnmMFdmc0KFhZw-nZbVbn_xhnZrMqg-LBd9V-MqV4v2xbEXs

No hi ha comentaris

Publica un comentari