Can Colau, terra de ningú.

Can Colau, terra de ningú.

Els experiments patètics i caríssims dels quals tots n’hem sentit parlar com grans avanços i dels després se n’ha fet el silenci més enllà d’unes poques notícies on ens expliquen que 8 manters treballen “el peix” …i ximpleries per l’estil…..
Els efectes de crida conseqüents de les declaracions imprudents dels jerarques dels comuns, amb Ada Colau com a capdavantera ….

Han produït que la població latent de venedors il·legals que majoritàriament venen gènere il·legal hagi augmentat al triple, com a mínim, des que aquesta trepa de “podemitas” amb disfressa catalana va “okupar” el govern de la ciutat comtal.

Ara està enquistat i amb els paràmetres dels “comuns” no hi ha solució, de fet l’ajuntament tampoc la cerca. Centenars de venedors campen per la zona de Ciutat Vella i la part baixa de l’eixample, són agressius i insulten a qualsevol, fins i tot a qui senzillament demana pas entre les seves porqueries a la venda. La G.U. està esclerotitzada, no en va sap que té a “l’enemic és dins de casa” i els ha muntat fins i tot un sindicat (la mà d’obra ha estat de la CUP) als venedors. Qualsevol intervenció és denunciada i tenen advocats (gratuïts) a disposició. Per acabar d’adobar-ho recordem l’afer Garganté, quan aquest gentilhome va intentar coaccionar a un metge perquè diagnostiqués lesions accidentals com a suposades agressions, a un venedor africà…. Amb tot això està clar que els agents, per dir-ho generosament, van amb peus de plom a l’hora de fer res amb el problema i més quan ningú els atia a intervenir, ben al contrari.

El tema té més ítems però amb això creiem que queda molt clar. Facin el que facin, perjudiquin qui perjudiquin, mentre aquesta gent governi (després ja veurem però som pessimistes).
Botiguers, desenganyeu-vos, perquè NO HI HA SOLUCIÓ.

http://www.elperiodico.com/…/ada-colau-perdido-mitad-mis-ve…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.