Cap pseudo-refugiat a Catalunya. Evitem la seva violència masclista, per Ester Gallego.

Cap pseudo-refugiat a Catalunya. Evitem la seva violència masclista, per Ester Gallego.

Nou article al bloc de la nostra presidenta sobre un tema de màxim interès i actualitat, la problemàtica dels immigrants il·legals a Europa i les seves conseqüències: “el desastre de l’arribada massiva de pseudo-refugiats motiva a prendre aquestes mesures de governs europeus que fins fa pocs mesos els governs convidaven a rebre’ls amb els braços oberts”.

En el text  fa referència als constants episodis de violència masclista patits per les dones europees: “Violacions massives a diverses ciutats europees, assetjament a les dones, robatoris, violència en els centres d’acollida, comportaments incívics en piscines i recintes públics. Tot això pagat i subvencionat”.

Finalitzant amb una forta crítica als polítics que pretenen obrir les portes de Catalunya a aquesta xacra: “el diputat de CDC al Parlament europeu, Ramon Tremosa, ha demanat directament a la UE que Catalunya pot acollir encara més refugiats dels que li assigna l’Estat espanyol, proposta que ja ha recollit el nou govern de Puigdemont, incapaç de fer un pas concret cap a la independència però sí disposat a omplir la nostra nació d’immigrants i de problemes”.

Per llegir-lo complet:

http://www.estergallego.cat/2016/01/cap-pseudo-refugiat-catalunya-evitem-la.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.