Carme Forcadell, patina demanant “papers per a tots en la Catalunya independent” en nom d’ANC.

Carme Forcadell, patina demanant “papers per a tots en la Catalunya independent” en nom d’ANC.

Després de cridar als membres de ANC per xiular a l’espanyolista alcalde de Lleida, argumentat la defensa de la llibertat d’expressió (esperem que ANC sigui igual de respectuosa amb la llibertat d’expressió d’un partit nacionalista català com el nostre), Carme Forcadell va tornar a extralimitar-se en les seves funcions de presidenta de ANC amb les seves declaracions sobre la immigració.

La ANC és una associació apolítica, l’únic objectiu de la qual és aconseguir la independència de Catalunya. La seva encara presidenta, Carme Forcadell, va aprofitar una acte de la mateixa per afirmar que «tots serem ciutadans de la República Catalana el mateix dia, per tant allà no hi haurà problemes de papers».

Des de SOM Catalans manifestem la nostra sorpresa davant les declaracions d’una persona que no té cap càrrec polític, i s’atreveix a dir com serà la legislació de la futura Catalunya en matèria migratòria. Nosaltres entenem que la Catalunya independent serà una democràcia europea i no una tirania multicultural capritxosa i arbitrària. En aquest sentit demanem a Forcadell que no torni a extra-limitar-se en les seves funcions.

De la mateixa manera afegim que aquesta afirmació és un disbarat sense precedents i una greu irresponsabilitat. Nosaltres, i molts catalans, volem un Estat català i no una república multicultural en la qual entri tot el que cridi a la nostra porta.

D’altra banda, recordem a Carme Forcadell que una de les seves funcions és aconseguir suports a la independència de Catalunya –per cert fins ara no han aconseguit cap- i recordem que disbarats com aquest posarien automàticament a Catalunya fora de la UE, doncs –recordem a la senyora Forcadell- que si Catalunya segueix sent part de la UE, qualsevol ciutadà català tindria la nacionalitat europea.

Des d’aquí fem una crida a la responsabilitat i a la serietat, perquè no es tornin a repetir aquest tipus de declaracions que només creen divisió i incertesa entre l’independentisme català.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.