CARTA OBERTA ALS NACIONALISTES CATALANS FARTS DE LA IMMIGRACIÓ.

CARTA OBERTA ALS NACIONALISTES CATALANS FARTS DE LA IMMIGRACIÓ.

Hola a tothom, el meu nom és Ester Gallego i sóc presidenta del partit català independentista, nacionalista i identitari SOM Catalans.

Aquest missatge va dirigit a tots els independentistes que critiqueu la immigració massiva i descontrolada i que continueu votant, a la vegada, partits processistes com PDECAT, ERC o les CUP. Per si encara no ho sabeu, s’ha presentat un nou partit anomenat PRUNE basat en l’islam, que es presentarà a Mollet i a altres ciutats catalanes. Aquesta és una altra mostra de la preocupant deriva de Catalunya cap a la islamització que va fent feina sense soroll i amb el suport incondicional dels nostres partits independentistes.

És molta la gent que s’ha sentit indignada en saber l’existència d’aquest partit islàmic, però de seguida ens oblidem (com els atemptats islamistes de Barcelona) i ens tornem a encaparrar amb el procés. A nosaltres a SOM Catalans, no ens sorprèn res de tot això, perquè és el mateix que ha succeÏt a paÏsos europeus fa anys, però sembla que aquí no ho volem veure.

PDECAT, ERC i CUP (els processistes), els mateixos que ens volen suposadament dur a la llibertat, són els mateixos que promouen la immigració massiva musulmana, la política de portes obertes, el casa nostra és casa vostra, el Catalunya és país d’acollida, i els que aposten més fortament a escala europea, per l’acollida de suposats refugiats. Que vull dir amb això? Doncs que la independència és incompatible amb aquesta política de bonisme en immigració. Per què? Tots estem veient els nostres carrers dels nostres pobles com s’estan transformant envaïts per població musulmana i tots sabem que aquesta gent ni es vol integrar ni té cap intenció de fer-ho, per molt que la nostra tan estimada TV3 i els nostres grans polítics ens vulguin vendre el contrari amb manipulacions absurdes. Per tant, si aquesta gent no s’integra i imposa les seves tradicions i cada dia veiem que es multipliquen i es multipliquen, quin futur tindrà Catalunya? Quin sentit té que aquests partits ens portin a la independència, si després serem un país on la pròpia llengua, cultura i tradició catalana serà cada cop més minoritària? Quina classe d’independència és aquesta, amics?

Centrem els nostres esforços a lluitar contra la colonització espanyola, i així hem de seguir, però amb la mateixa força hauríem de lluitar contra la islamització de Catalunya i això no s’està fent, ni els partits processistes ni la gent que els voteu.

SOM Catalans ha nascut per quedar-se, i per aglutinar tot el vot independentista, crític amb la immigració. Deixem-nos de vots útils als processistes., perquè aquest vot útil ens portarà al futur abans esmentat.

SOM Catalans és un partit, alhora, nacionalista i identitari. Perquè per mantenir la nostra identitat, necessitem ser, necessitem l’eina del nacionalisme.

Al mateix temps, en el dia a dia polític, podreu veure com tan PDECAT, ERC I CUP reneguen del nacionalisme, perquè per ells Catalunya és de tothom. La cosa més absurda per aconseguir la llibertat.

Obrim els ulls, i actuem en conseqüència, perquè del nostre futur depèn. Parem la colonització espanyola, parem la islamització de Catalunya.

Gràcies amics/gues.
Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.