Carta oberta de Viktor Orban als europeus de l’oest.

Carta oberta de Viktor Orban als europeus de l’oest.

La situació, benvolguts amics, és que volen llevar-nos el nostre país. No és un cop de ploma, com ja fa cent anys al tractat de Trianon. El que ara pretenen és que en el transcurs d’uns decennis ens entreguem als altres, als estrangers arribats d’altres parts del món, que no parlen la nostra llengua, que no respecten la nostra cultura, les nostres lleis, la nostra forma de vida. […]

Hongria és la nostra pàtria, és la nostra vida, no en tenim cap altra, i és per això que lluitarem fins al final i no ens rendirem mai, hauran d’enfrontar-se, dia a dia, circumscripció per circumscripció, als nostres candidats.

La missió dels adversaris és arribar al poder per posar en marxa el seu gran pla. El gran pla consisteix a trencar Hongria, que es troba en el camí dels immigrants i en pocs anys instal·lar-ne al país uns quants milers, després, desenes i desenes de milers. Si els deixem fer, durant les dues dècades vinents, desenes de milions d’immigrants prendran el camí cap a Europa des d’Àfrica i l’Orient Mitjà.

Brussel·les no protegeix Europa, al contrari, vol recolzar i organitzar la migració en lloc d’aturar-la. Brussel·les vol diluir, canviar la població d’Europa, sacrificant la nostra cultura, la nostra forma de vida i tot allò que ens distingeix i defineix com a europeus d’altres pobles del món.

Les nacions i els pobles d’Europa occidental van perdent progressivament els seus barris i ciutats. És un fet que estaran perduts si no detenen la migració a les seves fronteres. Seran absorbits lentament, però amb tota seguretat. […] Els joves d’Europa occidental arribaran a conèixer el dia en el qual seran una minoria al seu propi país i perdran l’únic lloc del món on podrien sentir-se com a casa.

Hem de lluitar contra una xarxa internacional estructurada en forma d’imperi. Contra els mitjans sostinguts per grups estrangers i oligarques de l’interior, contra els activistes professionals remunerats, contra els fabricants i organitzadors d’esdeveniments problemàtics, contra la xarxa d’ONG’s finançades per especuladors internacionals, englobades i encarnades en la persona de George Soros.

Tenim enfront un adversari que és diferent de nosaltres. No actua obertament sinó d’amagat, no té raó però és tortuós, no és honest però és astut, no és nacional sinó internacional, no creu en el treball, però especula amb diners i no té pàtria, … Perquè creu que tot el món és seu.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.